Mozaik

Balatoni járatot indít júniustól a Wizz Air

Három új magyar összeköttetést teremt júniustól a Wizz Air: Debrecenből két népszerű, tengerparti nyári célállomás válik elérhetővé, a balatoni repülőteret pedig Dortmunddal köti össze a diszkont légitársaság, számolt be róla az airportal.hu.

A Wizz Air tájékoztatása szerint Burgasz és Korfu szigete válik elérhetővé nyáron Debrecenből, a Hévíz melletti légikikötőbe Dortmundból érkezhetnek utasok.

A Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike. Keszthelytől mintegy 12 kilométerre délnyugatra, Sármellék és Zalavár között található.

A lap a foglalási rendszer adataira hivatkozva azt írja, a német város és a Balaton, valamint Debrecen és Burgasz között heti kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekednek a járatok június első hetétől. Korfu és Debrecen között szerdánként közlekednek a Wizz Air A320-as családba tartozó gépei.

A magyar hátterű diszkont légitársaság a napokban közölte, hogy kilenc magyarországi útvonalat nyit újra, visszatér a budapesti kínálatába London-Gatwick, Edinburgh, Oslo, Podgorica, Varsó, Bologna és Szkopje, Debrecenből pedig Tel-Aviv és Lárnaka.

Kapcsolódó
Vízre került az első új balatoni komp
40 éve nem volt új hajója a Balatonnak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik