Mozaik

Nem egy azonosítatlan repülő tárgyat, hanem egy kápolna fényeit vették videóra

3100.hu
3100.hu
Kiderült, hogy Rónafalu felett nem ufót láttak.

Az elmúlt napokban nagy érdeklődés övezte  a helyi és az országos sajtóban is megjelent hír, miszerint valaki esetlegesen éppen egy ufót vett videóra Salgótarján fölött. Akadt olyan portál is, ahol már tényként tették közzé, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy látható a felvételeken.

A helyi hírportál, a 3100. hu járt utána, hogy valójában mi az igazság. Mint írják,  a megjelent cikkekbe ágyazott videóban látható jellegzetes fények számukra a helyismeretből fakadóan már elsőre ismerősnek tűntek, a helyszínen pedig meg is bizonyosodtak arról, hogy a zagyvarónai buszvégállomás közeléből készült felvételen a rónafalui Rózsafüzér Királynője kápolna látható.


Aki személyesen is bizonyságot szeretne minderről, azoknak felhívják a figyelmét arra, hogy a felvétel helyszínének nem minden pontjáról látható az épület. Az innen légvonalban több mint egy kilométerre elhelyezkedő rónafalui kápolnát több ház és közterület felől is takarja a zagyvarónai templom és a mellette található temető ravatalozója is.

Kapcsolódó
Vasárnapi ebéd: utánozhatatlan ízek, páratlanul szép helyszín
Bárna, ahol nem csupán a természet, de a gasztronómia is páratlan.
Olvasói sztorik