Mozaik

Európa tíz legjobb szállodája közül három magyar

Facebook / Hotel Moments Budapest
Facebook / Hotel Moments Budapest
A budapesti egységek török, ciprusi, portugál, spanyol és görög szállodák társaságában végeztek a top 10-ben.

A Tripadvisor kihirdette a 2024-as Travelers’ Choice Awards Best of the Best Hotels rangsorait. A legjobb tíz európai szálloda közé három budapesti ház is bekerült a vendégvélemények alapján – írta a Turizmus.com.

Az utazási platform a Travelers’ Choice Awards Best of the Best elismeréssel azokat a szolgáltatókat ismeri el, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, kiemelkedően magas értékelést kaptak a Tripadvisor közösségétől. A listázott 8 millió helyből kevesebb, mint egy százalék éri el ezt a mérföldkövet.

A 2024-es rangsor tíz legjobb európai hotelje között 3 török, 3 magyar, továbbá portugál, ciprusi, spanyol és görög szállodák találhatók.

Európa legjobb szállodája a törökországi Belekben található, a második helyen az isztambuli Romance Istanbul Hotel áll, a harmadik a Corpo Santo Lisbon Historical Hotel Lisszabonból. A magyarok közül a legelőkelőbb helyezést, az 5. helyet a Hotel Moments Budapest szerezte meg. A Hotel Vision Budapest szállodát a 7. helyre rangsorolták, a 8. helyen egy másik magyar szálloda, a Hotel Clark Budapest következik.

Facebook / Hotel Moments Budapest

Az elismerés nekünk, cégcsoport szinten egy nagyon erős visszajelzés a szolgáltatásainkról, egy kiélezett európai turisztikai versenyben. Ugyanakkor ez a siker nem csupán a Continental Group, hanem egész Budapest számára, mint desztináció, komoly reklámértéket képvisel

– nyilatkozta a portálnak Hajdu Miklós, az 5. és 7. helyezett szállodát üzemeltető cégcsoport értékesítési és marketingigazgatója.

Európa top 25 luxus-szállodája között a Hotel Clark Budapest az 5. helyet szerezte meg, míg a szintén budapesti Kozmo Hotel Suites & Spa a 25. lett. A kisméretű és butikhotelek kategóriában is sikert könyvelhettek el a magyarok, a 25-ös toplistán a 9. helyre rangsorolták a budapesti Maison Bistro & Hotelt.

Kapcsolódó
Megnyílt az ország legújabb luxusszállodája
A hotel egyik különlegessége, hogy nem lehet csupán egy vagy két napra foglalni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik