Megvan, mikor nyit újra a leégett visegrádi szálloda

Pontos dátumot közöltek.

2025. februárjától újra megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Hotel Silvanus, közölte a szálloda a Facebook-oldalán.

Mint ismert, még március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának a legfelső szintje és tetőszerkezete. Mint most közölték, a helyreállítási munkálatok a tűzesetet követően rendkívül gyors ütemben kezdődtek meg. A BMP Zrt. kiemelkedő és átgondolt munkavégzésének köszönhetően, a helyreállítás már a tűzesetet követő két héten belül elindult, még azelőtt, hogy a biztosítóval (K&H) való hivatalos egyeztetések lezárultak volna.

A BMP Zrt. elkötelezetten és proaktívan kezdett hozzá a munkálatokhoz, emellett pedig nemzetközileg elismert szakemberek bevonásával, a legmodernebb és legfenntarthatóbb megoldások alkalmazásával segítik a folyamatot.

A szálláshely az elmúlt évtizedekben folyamatosan fejlesztette szolgáltatásait, 2018-ban elnyerte például az Év Hotele címet és elsőként lett az országban „zöld szálloda”. Népszerűségét jól mutatja, hogy a tűzeset hétvégéjén is éppen egy nemzetközi konferenciának adott volna otthont, 151 szobájából 143 szobáját töltötték meg vendégek.

Tavaly a Visegrádot is magában foglaló Budapest és környéke forgalmát tekintve a harmadik legfontosabb belföldi turisztikai térség volt.

Kapcsolódó
Csodás látvány a felhők öleléséből előbújó visegrádi vár
Káprázatos látványt nyújt puha ködtengerből előbújó Visegrádi Fellegvár, ami a felkelő Nap sugaraiban fürdik.