Otthon készült

Te is, én is, mindenki rosszul pucolta idáig a burgonyát

A burgonya jó. De hámozni? Az már kevésbé. De végre itt egy olyan trükk, amivel élvezhető lesz a konyhai művelet.

A YouTube-ra feltöltött videóban jól látható, hogy a krumplipucoláshoz egyetlen eszköz szükséges. Vágjuk körbe a zöldséget egy éles kés segítségével, majd helyezzük a forrásban lévő vízbe.

Ha megfőtt, vegyük ki, és húzzuk le a héját mindkét oldalon.

Ez az. Erre vártunk.

A módszerrel nemcsak időt takarítunk meg, de a felvétel készítői szerint a burgonya is sokkal ízesebb lesz és biztosan nem vágjuk meg az ujjunk a hámozáskor.

Könnyedén hámozott krumpli, üdvözlünk!

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.