Otthon készült

Ilyen bájos cica-kuckót tényleg ritkán látni

Mindenki tudja, hogy a cicák a legsimulékonyabb társak. Most pedig itt a bizonyíték, hogy nem csak a gombolyagokat szeretik.

A gombolyag mellett határozottan állíthatjuk, hogy imádják a bolyhos tárgyakat is. És ha már imádják, miért ne készíthetnénk el nekik a világ legaranyosabb és legkényelmesebb kuckóját?

A bűbájos ötletet a goodhomedesign oldalán találtuk. A hamburger formájú “fészek” 48 x 40 x 16 cm-es paraméterekkel rendelkezik, súlya kevesebb, mint fél kiló. A 2 párnarész 4 ponton kapcsolódik egymáshoz, így minden oldalon van egy-egy rés, ahol szabad-a ki- és bebújás.

Fotó:whatpetswant.com
Fotó:whatpetswant.com

Bárhol elhelyezhető a lakásban, de különösen olyan helyiségekbe ajánlott, ahol nincs padlószőnyeg. Egy biztos: kedvencünk, kedvenc helye lesz! A legideálisabb hely a melegedésre és a kanapé- illetve függönytúra előtt is megfelelő alkalmatosság a pihenésre. Mindezen túl biztosított a szundikálás és a biztonságos “erőd” helyszíne is, úgyhogy egészen biztosak lehetünk benne, hogy cicánk a lehető leghálásabb lesz, ha készítünk számára egy ilyen bungallót.

 

Olvasói sztorik