Az alábbi recept nem csupán kínálja magát, hanem eteti is.
Hozzávalók:
10-12 db nagyobb fej vöröshagyma
30-35 dkg bacon szalonna
1 kg-nyi fasírtalap – 1 kg darált hús, 4 darab áztatott zsemle, 1 tojás, 3-4 gerezd fokhagyma és 2 db közepes vöröshagyma reszelve, petrezselyem apróra vágva, bors, pirospaprika, só ízlés szerint
![Ha grillezni támad kedvünk, ezzel a recepttel kezdjük 1 Fotó: my kitchen escapaes.com](http://sokszinuvidek.24.hu/app/uploads/sites/11/2016/04/hagyma2.jpg)
Elkészítése
Ahogyan a fotókon is látható nem túlságosan időigényes, viszont annál különlegesebb. Ha elkészültek a gombócaink, tegyük parázsba és 5-10 percenként forgatva kb. 30-40 perc múlva tálalható. Parázsban sült burgonyával egy igazi stílusos grill étellel dicsekedhetünk. Érdemes kipróbálni!
![Ha grillezni támad kedvünk, ezzel a recepttel kezdjük 2 Fotó: my kitchen escapaes.com](http://sokszinuvidek.24.hu/app/uploads/sites/11/2016/04/hagyma3.jpg)
Kiemelt kép forrása: my kitchen escapaes.com