Készítsd el ezt a sajtos csodát, és zsebeld be a dícséreteket

Lehet vitatkozni - bár kár lenne- de a sajtburger igenis szerethető. Főként ha otthon és kicsit másként készítjük, mint azt szokás.
Kapcsolódó cikkek

Recept 6-8 főre

Elkészítés

Egy tálban keverjük össze a darált húst, sót, borsot és a reszelt fokhagymát. Szeleteljük fel a hagymát kb 1-2 centiméteres gyűrűkre, és szedjük szét. Vegyünk egy kanál darálthús keveréket, és nyomja bele a hagymakarikába. Tegyünk egy szelet sajtot a közepébe, majd egy adag hússal fedjük le. Készítsük el a többi gombócot is hasonlóképpen. Tegyük a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát három külön tálba. hempergessük meg gombócainkat a lisztebe, tojásba, zsemlemorzsába, majd újra a tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajban süssük kb. 5-6 percig, míg aranybarna nem lesz. Itassuk át papírtörlővel a felesleges zsiradékot, és ketchuppal tálaljuk.

Grillezni szeretnél? Akkor ezt a különleges receptet kár lenne kihagyni!