Egyszerű és gyors recept, a “végeredményt” pedig nem lehet megunni.
Hozzávalók
A tésztához: 40 dkg liszt, 1 egész tojás,10 dkg porcukor, 10 dkg margarin, 2 dl tejföl, 1 csomag sütőpor.
A krémhez: 1 csomag csokis pudingpor, 1 csomag vaníliás pudingpor, 1 csomag puncsos pudingpor, 15 dkg vaj, 9 dl tej, 6 evőkanál cukor.
Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 4 lapot sütünk belőle. A krémhez a pudingokat (egyenként) 3 dl tejben 2 kanál cukorral megfőzzük, majd még melegen belekeverünk 5 dkg vajat. A krémekkel megtöltjük a lapokat – tetszés szerinti sorrendben.
Lehet kezdeni a csokissal, esetleg kakaóporral ízesíteni, majd a vaníliás következik: 1 csomag vaníliás cukrot adva a krémhez ízletesebb. A puncsos krém a harmadik, amely kevéske rummal még aromásabb. A tetejére tortabevonó kerül.
Jó étvágyat!