Otthon készült

Ötcsillagos jakuzzi készült a leselejtezett Wartburgból

Készítője egy bozótosból húzta ki az autót.

Elsőre úgy tűnik, ez bizony egy kabrióvá átalakított volt NDK-s Wartburg nem is nagy szám, levágták a tetejét és kész, lehet vele terepen ralizni, sárban szaggatni a kerekeket. De a látszat néha tényleg csal!

Karsai Péter homemade jakuzzijában Fotó: RTL Fókusz

Nem akármilyen luxusjárművé preparálták ezt a leszanált járművet, tudósított az RTL Klub. Az 1985-ben legyártott 353-as Wartburg üléseit kikapták, a  belső térbe egy négyszemélyes jakuzzit, a csomagtartóba pedig kinyitható grillsütőt, tálalót és hűtőládát varázsoltak. A waterburg autóhoz még ötcsillagos házi luxushoz mobiltartó, USB-töltő és hangszóró is tartozik. Aki pedig igénybe szeretné venni, annak sincs akadálya.

A megálmodója, Karsai Péter januártól márciusig kereste a megfelelő alanyt

Végül egy bozótosból húzta ki a megfelelő autót. Két éve, egy ismerőse kertjében állt már, csupa rozsdás kasznival.

Közel fél évi bütykölés után november elején készült el a homemade wellness-paradicsom, a megálmodója, Péter azonban tavaszig várt a premierrel.

Elég tehát egy leszanált autó, pár hónap kreatív otthoni barkácsolás, és minden adott lesz egy fergeteges nyári kerti partihoz!

Vajon hogyan készült el a járgány? És mi jelentette megépítésében a legnagyobb kihívást? Az RTL Fókusz beszámolójából ez is kiderül:

Címlapkép: az RTL Fókusz videójából

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik