Egy hazai vállalkozópáros tölcsérből kezdte árulni dél-amerikai kávéját.
Kovács Péter ötletgazda elmondta, igazi világjárók, az egyik útjuk alkalmával láttak valami hasonlót. Ez adta az ötlet, hogy tölcsérből kezdjenek kávé árusításába.
A Dél-Amerikából származó kávébabokat Budapesten pörkölik. A termékfejlesztés egy profi cukrász segítségével zajlott, így sikerült kifejleszteniük azt a tölcsért, ami 10-20 percig is képes tartani a hőt. Természetesen egy mezei ostya nem bírná ennyire jól a gyűrődést, ezt sok-sok péppé ázott tölcsér és kiömlött kávé árán tanulták meg Péterék.
A speciális recept alapján készülő, belga étcsokoládés, fehércsokoládés, ruby csokoládés vagy tejcsokoládés kézműves Waffel-tölcsér nem csak a hőre reagál jobban: a kávéba olvadva különleges ízélményt is nyújt.