Így panírozhatunk gombát villámgyorsan

A rántott gombát sokan szeretik, ám a sok apró gombafej bepanírozása általában már nem tartozik a kedvenc tevékenységeink közé.

Egy egyszerű módszerrel időt spórolhatunk a panírozásnál. Nem kell más hozzá, csak 3 doboz és elfelejthetjük a pepecselést, hamarosan ehetjük is a finom rántott gombát.

Ha a lisztet, tojást és zsemlemorzsát nem egy-egy tálkába, hanem egy zárható dobozba tesszük, majd ezekbe szórjuk a gombafejeket, akkor csak annyit kell tennünk, hogy alaposan összerázzuk a tartalmát és máris be van borítva az összes gomba a panír elemeivel.

Utána már csak a sütés van hátra.

Kapcsolódó
Fontos tanácsok a szakértőtől kezdő gombászóknak
Mit tegyünk, ha gombát találunk az erdőben? Leszedhetjük, megehetjük? Hogyan szedjük, hogyan tároljuk?