Minőség és hagyomány – ezek az értékek vezérlik Glück Mónika és Tichy Róbert munkáját. Kovásszal készült pékáruik nemcsak finomak, de egészségesek is, hiszen a legjobb minőségű összetevőket használják elkészítésükhöz. Ráadásul náluk, a törökbálinti Nagykifli pékségben minden frissen készül.
Mónika elmondása szerint sikerük titka a minőségi alapanyag, a jó szakemberek és a vendégek tisztelete. Minden falatot szeretettel készítenek és szeretettel kínálnak. Ráadásul péksüteményeik nem csupán finomak, de látványban is verhetetlenek. Mindig ötletelnek, újítanak, és persze vannak örök kedvencek. Ilyen a pisztáciakrémmel töltött, belga csokoládéval csurgatott croissant. Aki kedveli a leveles tésztákat, az biztos, hogy megtalálja a kedvencét, no és mindig van valami új, és persze azt is érdemes megkóstolni.
A pékség történetéről, a kulisszatitkokról és a további tervekről Mónika és Róbert mesél a Sokszínű vidék olvasóinak, és mint mindig, most is jön egy kedvelt recept, ami akár a vasárnapi ebéd ínyencsége lehet.