Virágzó vidékünk

Csodaház lett az adventi villamos Miskolcon

November 27-től, vasárnaptól újra közlekedik a különleges szerelvény.

Miskolcon az idei adventben hagyományosan újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos, melyet ötödik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói.

Fotó: Facebook/MVKM Zrt.
Fotó: Facebook/MVKM Zrt.

Minden évben megújul, egy-egy új látványelemmel gazdagodik ez a különleges szerelvény. Tavaly az elektromos látványkandalló és a kanapé, idén egyedi külső megjelenése és új belső látványvilágítása, a „fényhóesés” teszi még szebbé, még hangulatosabbá, már-már csodaházzá.

miskolc1miskolchu

A város adventi villamosát idén kívülről több mint egy kilométernyi fényfüzér, kétszáz méter fénycső, belülről többek között csillagos égbolt és fényhóesés teszi felejhetetlenné. A tavaly nagy sikert aratott elektromos látványkandalló és az előtte lévő szép kanapé most sem hiányozhat a villamosról, ahogy a több száz méternyi díszítőszalag sem.

miskolc4

Az adventi villamos 2016 novembere utolsó vasárnapjától közlekedik Miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között. A villamosra az szállhat fel, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik – olvasható Miskolc közlekedési társaságának weboldalán.

Címfotó: Facebook/MVKM Zrt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik