Virágzó vidékünk

Napfénygyűjtéssel és virágterápiával szerveznek stresszmentesítő túrákat a Bükkben

Március végén rendezik az első, tavaszi feltöltő sétát.

Egészen egyedi, várhatóan sikeres ötlettel rukkolt elő a miskolci turisztikai szervezet. Arról már tudományos igazolások is napvilágot láttak, hogy a madarak közelsége csökkenti a szorongást.

Most itthon is a természetjárás lelki gyógyító erejét stresszmentesítő kirándulásokkal célozzák meg, olyanokkal, melyek a legtöbb túrával ellentétben nem a teljesítményre helyezik a hangsúlyt – olvasható a hellomiskolc.hu portálon. A tavasztól őszig tartó programok során szakképzett túravezetővel a Bükk-hegység több gyönyörű pontjára barangolhatnak el a résztvevők.

A növények és testmozgás pozitív energiái által olyan feltöltődést biztosítunk, amely jótékonyan hat az egészségedre, miközben megtisztítja a lelked, felfrissít és akár még vonzóbbá is tesz. Ráadásként egy felejthetetlen élmény, egy igazi kaland – írják.

Nyitásként feltöltő túrát tartanak „Napfénygyűjtés” címmel, áprilisban pedig az erdő virágzása, a szirmok, levelek lendíthetik jobb formába a résztvevőket a „Virágterápia a Bükkben” kiránduláson.

A további túrákról, a részvétel feltételeiről IDE KATTINTVA találsz részletes információkat. A kirándulásokhoz igazi motivációt jelent egy tavaszköszöntő videó.

Olvasói sztorik