Virágzó vidékünk

Európa legjobb családbarát fürdője lett a makói Hagymatikum

A díjat ünnepélyes keretek között adják át Londonban.

Az angliai székhelyű Luxury Travel Guide magazin a Makói Hagymatikum Fürdőt választotta a Európa legjobb családbarát fürdőjének 2018-ban – írta a Makói Híradó.

Makó hoteleit szeretik a legjobban az utazók
A magyar városok között a dél-alföldi település szálláshelyei vitték a prímet.

2014-ben a Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Prix d`Excellence nívódíj pályázatán, resort kategóriában a második helyet nyerte a fürdő, mely ismét rangos nemzetközi díjjal gazdagodott. A szakmai zsűri European Spa, Fitness & Wellness kategóriában választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének a Hagymatikumot.

Elsősorban annak a 100 kollégámnak szeretném megköszönni az év 364 napján nyújtott folyamatos lelkiismeretes és látogatóbarát munkáját, akik nélkül nem kaphattuk volna ily rangos elismerést. Úgy gondolom, minden makói büszke lehet, ilyenkor jó makóinak lenni

– mondta a portálnak Gergely Gábor, a fürdő igazgatója.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A Luxury Travel Guide célja, hogy a világ minden tájáról bemutassák az igényes turistáknak a legjobb turisztikai vállalkozásokat és utazási célpontokat. Ez magában foglalja egyebek mellett a szállodákat, éttermeket, síparadicsomokat és természetesen a gyógy- és élményfürdőket is, a magazin pedig kiválasztja az öt kontinens legjobbjait. Az évről évre kiadott utazási útmutatóban – a szakmai szempontokat figyelembe véve – a legjobbakat díjazzák.

Fotó: Facebook/Makói Hagymatikum Fürdő

A szempontok közt szerepelt az innováció, a tervezés egyedisége, a szolgáltatások minősége és választéka, a marketing és márkaépítés, az alkalmazott technológiák, az elhelyezkedés és a megközelíthetőség, a dolgozói elégedettség, illetve természetesen a vendégek visszajelzései és véleményei.

Fotó: Makói Híradó

Az évente egyszer megjelenő magazinban idén tavasszal mutatják be részletesen a Hagymatikum fürdőt. Az ünnepélyes díjátadót novemberben rendezik Londonban.

Kiemelt kép: MTI/Rosta Tibor

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik