Virágzó vidékünk

Kagyló formában virítanak a tulipánok a Kincsek Völgyében

Kincsek Völgye: álom hely, álom emberek,  nyugalom sziget, varázshely, földi paradicsom… Ilyen jelzőkkel illeték a Bálványoson található helyet azok, akik már ellátogattak ide. Az a hely, ahol rád béke, szeretet, nyugalom és igazi feltöltődés vár!

A hétvégén (április 21-22-én) tulipánszürettel várják az érdeklődőket. A fotókat elnézve, nem mindennapi látványban lehet része azoknak, akik szeretik a tulipánt, hiszen a kagylóformában virító tulipánok valóban szokatlanok. A bámulatos tervezés és megvalósítás most lenyűgöző összképpel ajándékoz.

Útvonal

Ha az autópályán érkeztek Budapest felől, akkor a 121- es kilométernél a völgyhíd előtt kell lehajtani Bálványos irányába. A körforgalomban ugyancsak Bálványos irányába, és 2 km megtétele után bal oldalon a völgyben már látható a helyszín. A Nagykanizsa felől érkezők a völgyhíd után szintén Bálványos irányába haladjanak.

A régi 7-es úton Szántódnál Kőröshegy felé kell haladni, majd Kőröshegy után a körforgalomban M7-Budapest-Bálványos irányába fel a szerpentinen. A következő körforgalomban ugyancsak Bálványos lesz kiírva, majd 2 km megtétele után a bal oldalon látható a terület.

A völgybe nem lehet behajtani autóval, ezért hozzávetőlegesen 200 métert gyalogosan szükséges megtenni.

További információ és útvonalterv a facebook eseményen és a google térképen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik