Virágzó vidékünk

10 ezer forintot kapnak karácsonyra a 18 évnél fiatalabbak és a 62 évnél idősebbek Győrújfalun

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2018. 11. 08. 13:28

Az önkormányzat gondoskodása példaértékű, nemes gesztus.
Korábban a témában:

A Kisalföld szúrta ki Nagy Attila Imre polgármester  bejegyzését a Facebookon, miszerint Győrújfalu lakói közül a 18 évesnél fiatalabbak és a 62 évesnél idősebbek 10 ezer forint készpénzt kapnak a karácsonyi vásárláshoz.

Önkormányzatunk gondos és átlátható gazdálkodásának köszönhetően az idei évben is lehetőség nyílik karácsonyi vásárlási utalványok ajándékozására. Idén nem 5 ezer forint értékű Erzsébet utalvány, hanem 10 ezer forint készpénz formájában szeretne a Győrújfalu Községi Önkormányzat hozzájárulni az ünnepi készülődéshez. A kedvezményezetti életkor az eddigi 65 évről 62 évre csökkent, továbbá a kedvezményezetti kör kibővült az állandó győrújfalui lakcímmel rendelkező 0-18 év közötti fiatalokkal

– fogalmazott a polgármester.

Az önkormányzat döntésének értelmében Győrújfalun 356 fő 62 év feletti és 528 fő 18 év alatti lakos részesül a 10 ezer forintos támogatásban. A példaértékű nemes gesztushoz a magunk részéről gratulálunk!

VÁLTOZÁS a kézbesítésben!!!Magyar Posta 1.145 Ft/boríték áron tudta volna vállalni a kézbesítést. Drágálltam, ezért…

Közzétette: Imre Attila Nagy – 2018. november 7., szerda

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

vissza a címlapra

Kommentek

Wokha, 2018. november 20.
2018. november 10-i kép vándorló amuri vércsékrõl az északkelet-indiai Nágaföld állambeli Wokha körzetben. Évente két hónapon át tart a költözõmadár vonulása a szövetségi államban, amint a kelet-szibériai és az észak-kínai költõhelyekrõl Afrika déli területeire vonul telelni Indián át. Az amuri vércsének az elmúlt években Nágaföldön történõ hálócsapdás befogása és tömeges lemészárlása ellen kampányt kezdeményeztek a helyi lotha közösség tagjai, akik a madárvonulást turisztikai látványosságként igyekeznek népszerûsíteni a természetjárók körében.
MTI/EPA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.