Virágzó vidékünk
Kékestetõ, 2018. november 16.
A kékestetõi tévétorony megújult kilátója az átadás napján, 2018. november 16-án.
MTI/Komka Péter

Látványosan megújult a kékestetői tévétorony kilátója

Kékestető magasan a legjobb minden évszakban.
Korábban a témában:

Pénteken átadták a kékestetői tévétoronyban lévő megújult kilátót, ahol a beruházás eredményeként modern belső térrel, új világítással és a korábbinál több vizes helyiséggel várják a látogatókat, írta az MTI.

Fotó: MTI/Komka Péter

A bejárat környékére térköveket fektettek le, megújult a világítás és új, modern belsőt kapott a körpresszó. Emellett a fenti részben is kialakítottak mosdókat, a bejáratnál lévőket pedig felújították.

Kékestetõ, 2018. november 16.
Presszó a kékestetõi tévétorony megújult kilátójában az átadás napján, 2018. november 16-án.
MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

A mátrai turizmus az utóbbi években duplájára nőtt. Ezért is fontos, hogy a kilátó felújításával megtették az első lépést az ország ikonikus turisztikai pontjának a fejlesztéséhez. Ezek a munkák jól illeszkednek két jubileumhoz is: tavaly volt 130 éves a mátrai turizmus és idén ünnepelik az első kilátó megépítésének 130. évfordulóját.

A tévétorony megújítása tovább erősíti a szlogent:

Kékestető magasan a legjobb minden évszakban!

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Kommentek

This picture taken on November 8, 2016 shows Andatu, a Sumatran rhino, one of the rarest large mammals on earth, at the Rhino Sanctuary at Way Kambas National Park in eastern Sumatra. - There are no more than 100 left on the entire planet and Andatu -- a four-year old male -- is one of the last remaining hopes for the future of the species. He is part of a special breeding programme at Way Kambas National Park in eastern Sumatra that is trying to save this critically endangered species from disappearing forever. (Photo by GOH CHAI HIN / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.