Virágzó vidékünk

Tóvá változott Putnoknál az áradó Sajó

Tóvá változott Putnoknál az áradó Sajó

A magas vízállás miatt leállították a körömi kompot is.

Lezárták a 2523-as út Putnok és a sajóvelezdi elágazás közötti szakaszát csütörtök reggeltől a Sajó áradása miatt – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel. A közleményben azt írták, hogy a lezárás ideje alatt a forgalmat Vadna felé terelik, kerülni a 26-os főúton lehet, amelyen ideiglenesen a teherautók is díjmentesen közlekedhetnek.

Fotó: MTI/Vajda János
Fotó: MTI/Vajda János

Az autósoknak azt ajánlják, hogy indulás előtt tájékozódjanak a lezáráshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a +36 1 336 2400-ás telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezéséhez.

Fotó: MTI/Vajda János
Fotó: MTI/Vajda János

Szerdán délután a magas vízállás miatt leállították a körömi kompot is a Sajón, míg a Girincs-Sajószögednél lévő télen egyébként sem jár, írta a Boon. A Tiszán Nagyrév és Tiszabög között, valamint Tiszalök és Tiszatardos között sem jár a komp. Tiszadorogma és Egyek között karbantartás, illetve felújítás miatt ideiglenesen szünetel a kompközlekedés, viszont Tiszalúc és Tiszadob között egyelőre normál menetrendjében jár a komp.

Kiemelt kép: MTI/Vajda János

Olvasói sztorik