Virágzó vidékünk

Zebegényi szállásadók jótékonysági akciója az egészségügyben dolgozóknak

Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk a koronavírus járvány okozta krízishelyzeten.

Négy zebegényi szálláshely – Hegyi Kabin, Treestyle Zebegény, Naphegy Vendégház és Natura Hill Zebegény – kezdeményezte azt az akciót, melynek keretében pihenési és kikapcsolódási lehetőséget ajánlottak fel a koronavírus járvány idején jelenleg a frontvonalban jeleskedő egészségügyi dolgozóknak megfeszített munkájukért cserébe.

Fotó: Facebook/Treestyle Zebegény

A Facebookon a kezdeményezők “Levegőt a levegőért!” mottóval tették közzé felhívásukat, melyben reményüket fejezik ki, hogy jótékonysági akciójukhoz az ország más részeiből is csatlakoznak szállásadók.

Felhívásuk elindította az interneten #levegotalevegoert , a #fogjunkossze és a #halaazegeszsegugybendolgozokert hashtageket, és máris akadtak csatlakozók, akiket IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Az alábbiakban a nemes kezdeményezés szövege olvasható

Felajánlás az egészségügyben dolgozóknak!

Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk ezen a krízishelyzeten.

Vidéki, családi szállásadóként szeretnénk összefogásra buzdítani a szálláshelyeket, hogy velünk együtt invitálják meg magukhoz kikapcsolódásra az egészségügyben dolgozókat, akik fáradhatatlanul és végtelen odaadással állnak helyt jelenleg is, éjt nappallá téve.

Kérjük, hogy e-mail címünkre írják meg nekünk azon orvosok, ápolók, mentősök etc. adatait (név, telefonszám, történet), akik most kitartó és lelkes munkájukkal helyt állnak, és akik számára mi felajánlhatjuk a 2 éjszakás ellátásunkat.

Aki teheti, ossza meg ezt az üzenetet! Szeretnénk ezúton kérni minél több szállásadót, hogy vegyen részt velünk a „lélegzetláncolatban”, hogy sok-sok éjszakával, sok egészségügyi dolgozót tudjunk majd mi kényeztetni akkor, amikor ők szorulnak figyelmes gondoskodásra.

A vírus lecsengése után személyesen köszönjük meg és adjuk át felajánlásunkat a kiválasztott egészségügyi dolgozónak!

A kampányban résztvevő szálláshelyek e-mail címei Facebook oldalaikon találhatók.

Kiemelt kép: Facebook/Natura Hill Zebegény

Egyhavi illetményét ajánlotta fel a siroki önkormányzat az egri kórháznak
Szeretnék, ha példájukat követnék az ország más településein is.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik