Virágzó vidékünk

Egy jó bor, mindenkor!(x)

Szeptemberi pihenés a St. Andrea pincészet boraival a mesés Lillafüredi Hunguest Hotel Palotában.

Legyen szó akár egy röpke őszi pihenésről, romantikus hétvégéről vagy egy hosszabb aktív feltöltődésről, Irány Lillafüred!

Szeptemberben ráhangoló borkóstoló a megnyitásának 90 éves évfordulóját ünneplő Lillafüredi Palotaszálló borospincéjében a Szent Andrea pincészet díjazott boraival, esti vigadalom élő zenés dallamokra mennyei borok kíséretében a Lobby bárban, lazító boros masszázsok és gyertyafényes esti wellnesszezés a feltöltő ellazulás jegyében. Egy különleges, borral átitatott hónap azon vendégeink számára, akik jó hangulatra, feltöltődésre és meghittségre vágynak.

A romantikus pillanatok nem lehetnek teljesek a gasztronómiai élvezetek nélkül. Hiszen egy finom vacsora, egy kitűnő bor, a kedves kiszolgálás elengedhetetlen a páros kényelemhez.

https://hotelpalota.hu/programok/aktualitasok/egy-jo-bor-mindenkor

2020. szeptemberében minden szombaton exkluzív borkóstoló kerül megrendezésre a Szent Andrea pincészettel a szálloda borospincéjében.

A SZÁLLODA BOROSPINCÉJÉBEN HATFÉLE ITAL KÓSTOLÁSÁRA NYÍLIK LEHETŐSÉG:

Boldogságos Egri Grand Cuvée Superior

Örökké Egri Cuvée Superior

St. Andrea szeretettel Rozé

Csakegyszóval Egri Pinot Noir

Áldás Egri Bikavér Superior

Merengő Egri Bikavér Grand Superior

A borkóstoló felára: 2.900.-Ft/fő, a részvételre előzetes jelentkezés szükséges.

A borospince kapacitása korlátozott, így a jelentkezéseket a visszajelzések sorrendjében tudjuk véglegesíteni.

A borkóstolókon felül különleges borkínálattal, kedvezményes ajánlatokkal és előre rendelhető Napbor bekészítéssel várjuk Önöket. SŐT! Amennyiben Önök is szeretnék személyesen megtapasztalni és első kézből ízlelni a Szent Andrea pincészet válogatott borait, nincs más teendőjük, mint részt venni valamely szeptemberi időpontban meghirdetett borkóstolón. A résztvevők között értékes nyeremény kerül kisorsolásra: egy 2 fős egy éjszakás St. Andrea pincelátogatás a Szent Andrea Szőlőbirtokon a Bortársaság felajánlása jóvoltából.

Ne habozzanak, várjuk mihamarabbi szíves visszajelzésüket a programra, szállodánk borospincéjének befogadóképessége limitált.

www.hotelpalota.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik