Virágzó vidékünk

Bezár a Balaton legrégebb óta üzemelő jégpályája

Hello Balatonlelle/Facebook
Hello Balatonlelle/Facebook
Több jégpálya viszont még várja a látogatókat.

Az enyhe télnek sokan örülnek, de a téli sportok szerelmesei biztosan nem. Az eplényi síaréna után most a balatonlellei jégpálya is bezárt a túl enyhe időjárás miatt.

A Balaton legrégebb óta üzemelő műjégpályája december 3-án nyitott meg a korizó közönség számára, ám a mai nappal be is zárt erre a szezonra, írta meg a likebalaton.hu.

A Balaton mellett üzemelő többi műjégpálya azonban egyelőre még várja a látogatókat.

Balatonbogláron január végéig nyitva tartanak, sőt, hamarosan jeges limbó verseny is várja majd a kilátogatókat, ezt követi a fánk és forró italok hétvégéje, majd a jeges farsang.

Hello keszthely/Facebook

Keszthelyen is meghosszabbítják a jégpálya nyitva tartását. Eredetileg csak a tanítási szünetre nyitott, de akkora népszerűségnek örvend, hogy a téli sport szerelmesei még egy hétig egészen biztosan használhatják a létesítményt.

A korcsolyapálya továbbra is minden nap nyitva tart, és ingyenesen lehet használni. A helyszínen bérelni is lehet korcsolyát és büfé is üzemel.

Szigligeten a várudvarban is várják továbbra is a siklani vágyókat. Január 14-én jelmezes Jégkarneválon is bulizhatnak a látogatók.

Kapcsolódó
Alig van hó az Alpok sípályáinak egy részén
„Hol van már a tavalyi hó?"
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik