Virágzó vidékünk

Szombaton rendezik a sípályák éjszakáját

Mátraszentistván sípark/Facebook
Mátraszentistván sípark/Facebook
Három helyszínen várják a síelés szerelmeseit.

Két év kihagyás után – a síelők nagy örömére – újra megrendezésre kerül a sípályák éjszakája. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter immár negyedik alkalommal szervezi meg az eseményt. Idén három helyszínen várják a sísport szerelmeseit, írja a sielok.hu.

Eplény

A Síaréna Vibe Parkban szombaton hosszabb nyitvatartással várják az érdeklődőket, így egészen 23 óráig lehet élvezni a tél örömeit. Kivilágított pályákkal és garantált jó hangulattal kedveskednek a látogatóknak. Holle Anyó hüttéje is 23 óráig tart nyitva.

Facebook

Normafa

Az Anna-réten este 22 óráig várják a szánkózókat, a Vasas Síház alatti Szaniszló réten pedig a sífutóké a közel 1 kilóméter hosszú pálya. Az állandóan ingyenes szánkópálya mellett ezen a napon a rendezvény alatt 18-22 óráig a sífutó pálya használata is díjmentes, ahol korlátozott számban ingyenesen felszerelést és oktatást is biztosítanak a sífutás kipróbálására.

A Vasas Síházban lévő “Hütte” hangulatos zenés terasszal és a sípályákon megszokott ételekkel-italokkal várja a havas sportok kedvelőit.

Mátraszentistváni Sípark

A Sípark ezen a napon 21 óráig várja a téli sportok szerelmeseit. A Hóhatár Hütte is hosszabbított nyitva tartással készül.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik