Virágzó vidékünk

Tíz kikötőt újítanak fel a Balatonnál

Balatoni Hajózási Zrt./Facebook
Balatoni Hajózási Zrt./Facebook
A Bahartnál a népszerű online jegyvásárlás lehetősége is megmarad.

Nagyszombaton kezdetét vette az idei, 177. hajózási szezon. 2022-ben remek évet zárt a Bahart Hajózási Zrt., hasonlót szeretne idén is, ennek érdekében számos újítást, menetrendi változtatást, több programújdonságot vezetett be és tervez a későbbiekben, írja az Infostart.

Több programhajó indul, sűrűbben és nagyobb hajókkal indulnak például majd a nyári bulihajók és a gyerekprogramok is. A főszezonban a legnépszerűbb útvonalakon a hajóindítások is sűrűbbek lesznek.

A Bahart megújítja mind a tíz, általa üzemeltetett balatoni kikötőt is a következő öt évben.

Tavaly Balatonboglár, az idei évben Siófok, Szigliget, illetve Balatonfüred van soron. Ezekben a kikötőkben vizesblokkokat újítunk fel, mólókat cserélünk, wifi-szolgáltatást építetünk ki, úgyhogy számos kikötőben már idén is kézzelfogható jele lesz ezeknek a fejlesztéseknek

– mondta el Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

A jegyárak minimális mértékben emelkedtek csak, a vezérigazgató szerint ez az elvégzett hatékonyság-javításnak, fejlesztéseknek, illetve annak köszönhető, hogy az utasszám folyamatosan emelkedik.

Újítás, hogy tavaly óta online is lehet jegyeket venni, ez a szolgáltatás egyre népszerűbb az utasok körében. A lehetőség további népszerűsétésére kampányokat terveznek idén, így aki online vásárol, alkalmanként kedvezményes áron juthat majd jegyhez.

Kapcsolódó
Rekordot döntött a tavalyi hajózási szezon a Balatonnál
Bár a kompjegyek árai idén emelkedtek, várhatóan sokan veszik igénybe a szolgáltatást.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik