Virágzó vidékünk

Magyar hotel a világ legjobb vidéki luxusszállodája

mti/varga györgy
mti/varga györgy
A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el.

Az október végén Athénban rendezett 17. World Luxury Awards gálán – melynek díjai a legrangosabb elismeréseknek számítanak a luxusszálloda-iparban – hatalmas sikert ért el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior.

A szálloda elegáns környezetével és különleges szolgáltatásaival vívott ki hét rangos szakmai elismerést, köztük a Global Spa of the Year – a világ legjobb spája – és a Luxury Country  Hotel of the Year – legjobb vidéki luxusszálloda – címeket, írta a Frissmédia.

Sejtettük, hogy a SPA vagy a hotel, vagy mindkettő kategóriában esélyesek lehetünk, hiszen a díjátadóra kaptunk meghívást, de a Global Spa of the Year 2023 címre egyáltalán nem számítottunk, ez szinte elérhetetlennek tűnt

– nyilatkozta a portálnak Pápai Zsuzsa, a szálloda igazgatója.

A szálloda egyik erőssége – amit a díjátadón is kiemeltek – a termálvíz és annak sokrétű használata.

Ötvözik a modern technológiákat a hagyományokkal. Vendégeik egyszerre találkozhatnak a hammammal, a szauna rituálékkal és a legmodernebb, orvostudomány által kifejlesztett eszközökkel is. Erre fektetik a legnagyobb hangsúlyt, hogy a szolgáltatások elsőosztályú minőségben, és nagyon széles spektrumban álljanak a vendégek rendelkezésére.

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit, tulajdonosai mindig nagy hangsúlyt fektettek a modern, esztétikus, egyben pihentető környezet és az egyedülálló élményeket biztosító spa kialakításra.

A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el. Mindezek megkoronázása, hogy a World Luxury Awards szigorú feltételrendszere szerint is idén nemcsak a világ legjobb spa-jának, hanem az év legjobb vidéki luxushotelének is megválasztották.

Kapcsolódó
Ettől az imázsfilmtől mindenki beleszeret Sárvárba
Csoda-e, ha egy ilyen vendégcsalogató láttán egy kis pihenésre vágyunk?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik