Virágzó vidékünk

Fényzsiguli gurult a traktorokkal Zsombón

Kucsora Gábor
Kucsora Gábor
Nem minden traktor, ami fénylik.

A napokban szerte az országban feldíszítik a gazdák traktoraikat a közelgő ünnep tiszteletére, erről korábban a Sokszínű vidék is írt.

A Szegedtől kőhajításnyira fekvő Zsombón 2023. december 17-én nemcsak traktorokat díszítettek fel a karácsonyra hangolódás jegyében. Kucsora Gábor szegedi fotós pazar sorozatot készített a látványosan felékesített járművekről.

Galéria
Kucsora Gábor

A csongrádi község főutcáján mindenen izzók és ledek lógtak, aminek kereke volt. Az ünnepi díszbe öltöztetett, kivilágított járművek típusában nem volt kikötés, bármivel lehetett villantani.

A szegedi Kucsora Gábor közel 10 éve kezdett fotózni, akkor még hobbi szinten kattingatott. Négy éve komolyabban fotóz, szinte bármit szeret megörökíteni, ami számára esztétikus látvány.

Egy baráti meghívásra mentem Zsombóra, mivel szeretek fotózni, ilyenkor a gépet mindig magammal viszem. Ami nagyon szimpatikus volt, hogy nem márkától függött a nevezés lehetősége, hanem bármi amit motor hajt es gurul (természetesen feldíszítve), indulhatott a felvonuláson

-mesélte a fotós a Sokszínű vidéknek.

Kapcsolódó
Ünnepi fényekkel díszített munkagépek járták Aba utcáit
Idén második alkalommal rendezték meg a felvonulást.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik