Virágzó vidékünk

Bezárt a Balaton egyik népszerű kávézója

Facebook / kiskék
Facebook / kiskék
Zárva marad a kiskék kávézó.

Ebben a szezonban már nem fogad vendégeket a balatonfenyvesi vendéglátóhely – írta a Mindmegette.hu.

Az elmúlt egy évben rengeteg étterem, cukrászda vagy kávézó húzta le a rolót, legutóbb Ördög Nóráék jelentették be, hogy bezárják füredi boltjukat. A közelmúltban egy másik népszerű balatoni vendéglátóhely közölt szomorú hírt a közösségi oldalán.

A koronavírus-járványt megelőző évben, 2019-ben nyitott Kocsis Niki és Kocsis Gabi közös kávézója, a kiskék Balatonfenyvesen. A testvérpár fiatalon vágott bele saját üzletébe. Volt honnan örökölni a vendéglátás szeretét, szüleik régóta ezen a területen dolgoznak saját kertvendéglőjükben.

A fiatalok saját projektje, a “kiskék” hamar népszerű és kedvelt hely lett Balatonfenyvesen, ám idén nem fogadnak vendégeket.

A bezárás oka prózai, Nikinek megszületett a kisfia, az örömteli esemény pedig alaposan felforgatta a megszokott életüket.

Tavaly már láthattátok, ahogy hétről-hétre kerekedek, bizony, eggyel többen voltunk a pultban. (…) Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudjuk majd összeegyeztetni az egész napos munkát egy kisbaba igényeivel úgy, hogy közben a józan eszünk se menjen el a nyár végére… Idővel be kellett látnunk, hogy nem fog menni. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem nyitjuk ki a kávézót

– osztották meg a Facebookon.

A fiatal vendéglátosok azt is elárulták, hogy felváltva besegítenek a nagyszülőknél és viszik magukkal a hamburgereket és a sütiket, így ezeket a vendégek megtalálhatják majd a Bárka Kertvendéglő étlapján is.

Kapcsolódó
Bezárt a Balaton egyik legnépszerűbb bisztrója
Ezrek jártak a népszerű vendéglátóhelyre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik