Virágzó vidékünk

Balatonfüredi az ország legújabb ötcsillagos luxusszállodája

facebook/anna grand hotel
facebook/anna grand hotel
Az épületkomplexum a Balaton ikonikus létesítménye, hagyományosan minden évben az Anna-bál otthona.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, 2023-ban felújított balatonfüredi luxusszálloda, az Anna Grand Hotel.

A 19. századig visszanyúló történelméről híres Anna Grand elkötelezett törekvése, hogy Balatonfüred közép-európai szinten is kiemelt turisztikai desztinációvá váljon, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés is

– írták közleményükben.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti, beleértve az elegáns báltermet –  amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellnessrészleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta.

Az épületkomplexum a Balaton ikonikus létesítménye, kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség a modern eleganciával ötvöződik.

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ötcsillagos szállodaként működünk tovább. Kiemelkedően fontos mérföldkő ez számunkra, hiszen munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Ez az élmény pedig egyet jelent az eleganciával és kényelemmel

– mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

A Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület nyilvántartása szerint Balatonfürednek ezenkívül jelenleg még egy ötcsillagos szállodája van, a LUA Resort, továbbá öt csillag superior besorolású a Hotel Vinifera Wine&Spa.

Kapcsolódó
Az ember Isten kertjében él, a füredi Tagore sétány pedig oda tartozik
Aki Balatonfüredre látogat, az minden bizonnyal megpihen a fák hűsítő lombjai alatt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik