Virágzó vidékünk

Kerékpáros kincskereső játékra hív a rendőrség a Tisza-tónál

I love Tisza-tó
I love Tisza-tó
Virtuális, QR kódos kincsesládákat helyeztek el a Tisza-tó körüli kerékpárúton a rendőrök.

Idén is kerékpáros kincskeresésre várnak a Tisza-tónál – írta az I love Tisza-tó, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményére hivatkozva.

A játékos kincskereséshez idén nyereményjáték is társul.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei még 2022. év nyarán virtuális kincsesládákat helyeztek el a Tisza-tó körüli kerékpárúton. A játékos kincskereső program akkor és idén is a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2024. szeptember 15-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is felkereshetők.

police.hu

 

A feladat roppant egyszerű. Meg kell keresni az 1-5-ig számozott ládákat és leolvasni a QR kódot. A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek. Az 5. ládánál ki kell tölteni egy kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg@borsod.police.hu címre.

A beküldési határidő: 2024. szeptember 15. A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket.

Kapcsolódó
Ennyiért csobbanhatunk idén a Tisza-tónál
A legdrágábban a sarudi Kalandparton fürödhetnek a strandolni vágyók.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik