Otthon készült

Ha grillezni támad kedvünk, ezzel a recepttel kezdjük

Ha már itt a jó idő, akkor előkerülhetnek a kerti grillezős receptek is.

Az alábbi recept nem csupán kínálja magát, hanem eteti is.

Hozzávalók:

10-12 db nagyobb fej vöröshagyma

30-35 dkg bacon szalonna

1 kg-nyi fasírtalap – 1 kg darált hús, 4 darab áztatott zsemle, 1 tojás, 3-4 gerezd fokhagyma és 2 db közepes vöröshagyma reszelve, petrezselyem apróra vágva, bors, pirospaprika, só ízlés szerint

Fotó: my kitchen escapaes.com
Fotó: my kitchen escapaes.com

Elkészítése

Ahogyan a fotókon is látható nem túlságosan időigényes, viszont annál különlegesebb. Ha elkészültek a gombócaink, tegyük parázsba és 5-10 percenként forgatva kb. 30-40 perc múlva tálalható. Parázsban sült burgonyával egy igazi stílusos grill étellel dicsekedhetünk. Érdemes kipróbálni!

Fotó: my kitchen escapaes.com
Fotó: my kitchen escapaes.com

Kiemelt kép forrása: my kitchen escapaes.com

Olvasói sztorik