Életmód

Íme a gombaszakellenőrök országos listája

facebook/fiedler rita/gombaszakellenőr
facebook/fiedler rita/gombaszakellenőr
A térképes kereső kényelmes és egyértelmű megoldást kínál a lakóhelyünkhöz legközelebbi szakértő megtalálásához.

Az interneten Fortissima Fungus néven alakult meg egy platform a gombák szeretete, csodálata és a tudásátadás jegyében. A csapat kutatók, gombaszakellenőrök, és IT/marketing szakemberek közössége, akiknél a közös pont a természet és a gomba.

Célunk egy minden eddiginél részletesebb, folyamatosan bővülő gomba adatbázis alapjaira építkezve egy közösség létrehozása. Egy olyan információs központtá szeretnénk válni, ahol a gombákkal kapcsolatos praktikus tudás és tudományos ismeretek is megjelenhetnek, legyen szó részletes gombaleírásokról, hírekről, tudományos áttörésekről, vagy épp receptekről

– fogalmaznak bemutatkozó írásukban.

Az elmúlt hetek esőzése, majd az azt követő meleg idő kiváló gombaszezont hozott, rengetegen vannak az erdőkben, mezőkön, így kifejezetten fontos az edukáció és az iránymutatás, hogy minél inkább el lehessen kerülni a gombamérgezéses eseteket.

A Sokszínű vidék is írt arról, hogy a mérgező gyilkos galóca okozott már tragédiát. Ennek kapcsán is fontos betartani, hogy a megtalált gombákat fogyasztás előtt célszerű megmutatni gombaszakellenőrnek, hogy kiszűrje a nem fogyasztható, esetenként halálosan mérgező gombákat.

A Fortissima Fungus térképes gombaszakellenőr keresője kényelmes és egyértelmű megoldást kínál a lakóhelyünkhöz legközelebbi szakértő megtalálásához.

A térkép és a lista IDE KATTINTVA található.

Kapcsolódó
Gombaóriást talált a Bakonyban a pannonhalmi bencés főapát
A vargánya méretére a sokat tapasztalt gombaszakellenőr is rácsodálkozott.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik