Galéria
Getty Images
Az étcsokoládét olvasszuk fel egy kevés vajjal, majd egy tetszőleges formába (mi egy hosszúkás sütőformát használtunk) helyezzünk folpackot vagy sütőpapírt és öntsük bele az alsó réteg csokoládét. Egy kanál segítségével kenjük picit a szélére is, ezzel egy peremet képezve a tölteléknek.
Getty Images
Az étcsokoládét olvasszuk fel egy kevés vajjal, majd egy tetszőleges formába (mi egy hosszúkás sütőformát használtunk) helyezzünk folpackot vagy sütőpapírt és öntsük bele az alsó réteg csokoládét. Egy kanál segítségével kenjük picit a szélére is, ezzel egy peremet képezve a tölteléknek.
Fotó megosztása:
Getty Images
Tegyük a hűtőbe, és amíg dermed készítsük el a tölteléket.
Fotó megosztása:
Getty Images
Az üvegtésztát vágjuk kis darabokra(ha túl kemény ollóval is felvághatjuk) és pirítsuk meg egy kis vajon. Ez akár 10 percet is igénybe vehet.
Fotó megosztása:
Getty Images
Ha kihűlt, keverjük össze a pisztáciakrémmel, a tahinivel és egy csipet sóval.
Fotó megosztása:
Getty Images
Vegyük ki a csokit, kanalazzuk rá a tésztás krémet, simítsuk egyenesre a tetejét és mehet vissza a hűtőbe.
Fotó megosztása:
Getty Images
Ha ez is megdermedt, jöhet rá a maradék étcsokoládé. Tegyük kicsit a hűtőbe, majd ha a teteje már nem folyik, akkor díszíthetjük az olvasztott fehér csokival és az apróra vágott pisztáciával.
Fotó megosztása:
Getty Images
Adjunk neki még a hűtőben egy kevés időt, majd ha a teteje is teljesen kemény, akkor fogyaszthatjuk.
Fotó megosztása: