Mozaik

Ezekről a jelekről ismerhetjük fel a boltban a friss és jó minőségű húst

getty images
getty images
Mutatjuk mikre kell figyelni.

A hús eredete, minősége és elfogyasztásának biztonságossága kulcsfontosságú. Tippekkel segítünk, mire érdemes figyelni, amikor nyers húst vásárolunk a boltban, hogy a lehető legjobb minőségű terméket válasszuk, írta a Nosalty.

Érdemes lenne, mert minden, amit elfogyasztunk, testünk részévé válik, így különösen fontos az íz mellett az alapanyagok minőségét és az élelmiszer-biztonságot is szem előtt tartanunk. Ezen belül kiemelten lényeges a húsok minősége, hiszen egészségünk bánhatja, ha nem választunk tökéletesen friss terméket.

Az alábbi galériában megmutatjuk, milyen jeleket érdemes figyelembe venni a csirke, a disznó és a marhahús vásárlásakor.

9 fotó

Bemutattunk olyan élelmiszereket, amiket a hűtőben kellene tárolni, de mégsem ezt tesszük, valamint azt is elárultuk, hogy mit kell tenni a nyers csirkehússal.

Kapcsolódó
Nem javasolt megenni a csirke ezen testrészeit
A csirkehúsnak vannak olyan részei, amiknek a fogyasztását nem ajánlják a szakemberek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik