Otthon készült

Így készül a sütés nélküli kekszes házi krémes

Nem kell sütni ahhoz, hogy csodás édességgel lepjük meg a családot.

A sütés nélküli keksztes krémes elképesztően ízletes és nincs vele túl sok munka, így ha valami édes finomságra vágyunk, a Ketkes receptje szerint elkészíthetjük. Annyit elárulunk, hogy nem lehet abbahagyni, olyan finom!

Hozzávalók

Fél kiló háztartási keksz, 2 csomag vaníliás puding, 1 liter tej, 3 db tojás kemény habja, 500 ml habtejszín.

Elkészítése

Felverjük a tojásfehérjét kemény habbá, és hűtőbe tesszük. A liter tejből, cukorból, vaníliás pudingból elkészítjük a krémet, és még forrón hozzákeverjük a keményre vert habot. Kirakjukd a tepsi vagy jénai alját tejben áztatott keksszel, ráöntjük a meleg pudingot, majd erre még egy sor beáztatott kekszet.

Ha kihűlt, mehet rá a felvert habtejszín és szitálhatunkz rá kakaóport. 2-3 órán át a hűtőben pihenhetjük, és utána fogyaszthatjuk is.

Egy lehetőség

A tojássárgáját belekeverjük a tejbe, amiből a pudingot készítjük.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Látványában és ízében is csábító a mákkrémes túrótorta
Egyszerű, nagyszerű és fenséges ízvilágú.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik