Életmód

Ez a 6 legnagyobb különbség a kutya és a macska között

Kutya vagy macska? Örökös vita tárgya, hogy melyik a jobb, de valljuk meg, valójában nincs „jobb" háziállat, ez a vita soha nem fog eldőlni. Persze személyesen mindannyiunknak lehet valamelyik a kiemelt kedvence.

Ha valaki most áll döntés előtt, jó ha tudja, hogy mit javasolnak a szakemberek.

Ha mozgékony típus vagy, aki szereti a kinti életet, akkor a kutya jobban illik hozzád. Ő melletted lesz, ha sétálsz, jó társaság a kirándulásokon, és mindig rugalmasan boldog rugalmassággal áll a dolgokhoz.

Ha viszont a szürke, hideg napokat szívesebben töltöd otthon, vagy ha nincs lehetőséged a szabadban tölteni az időt, akkor a macska ajánlott számodra. Ő szívesen ül majd melletted a kanapén, és bizonyított, hogy a simogatása által felszabadulsz, ellazulsz, mindemellett egy cica egész életét le tudja élni lakáson belül.

Mindkét háziállat képes szeretni

A szeretetkifejezés módja viszont különbözik. A kutya több szeretet igényelhet, és szenved, ha egyedül hagyják hosszabb időre. Egy cica ezzel szemben vár az alkalmas időre, hogy szerethessen, és jobban viseli, ha egyedül hagyod, ugyanakkor mindig ott lesz, ha szükséges.

 Bird Born moszkvai illusztrátor zseniális rajzokon illusztrálta kedvenc négylábúink legfontosabb jellembeli különbségeit. A Bored Pandán megjelent képek alapján úgy tűnhet, hogy egy kicsit elfogultan kutyapárti, ettől függetlenül igen kreatívan jelenítette meg a hat legfontosabb tulajdonságot.

cats-vs-dogs-funny-illustrations-bird-born-1

cats-vs-dogs-funny-illustrations-bird-born-2

cats-vs-dogs-funny-illustrations-bird-born-8

cats-vs-dogs-funny-illustrations-bird-born-7

cats-vs-dogs-funny-illustrations-bird-born-6

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik