Életmód

A tortaszobrász szerint boldogan minden egyszerűbb

Mexikótól Szaúd-Arábiáig tart kapcsolatot szakmabeliekkel, a tapasztalatok cseréje pedig minden tanfolyamot túlszárnyal.
Korábban a témában:

Fehér Judit győri cukrászmestert már kisgyerekként elvarázsolta a cukrászdák pultjainak látványa, így nem véletlenül, hogy kitanulta a szakmát – írta a Kisalföld.

Abu Dhabi

Nagyüzemekben kezdte a munkát, de emberléptékű, hagyományos műhelyekbe vágyott mindig. Közben bújta az internetet, kapcsolatot keresett olyan külföldi cukrászokkal, akiktől tanulhat. Az élet pedig kínálta a lehetőségeket.

Tavasz

Részt vehettem egy francia cukrász budapesti kurzusán, majd pályázattal kijutottam egy igazán különleges gasztrotúrára Olaszországba. Dolgoztam két alkalommal a pozsonyi Hiltonban, ami szintén jó iskola volt. Október végére Szicíliába van meghívásom – mondta a lapnak a mestercukrász.

Szívek

Fehér Judit azt tapasztalja, hogy a világ cukrászai közül mindenki kedves és nyitott, szívesen átadják a tapasztalataikat, és büszkék arra, amijük van. A leghíresebb cukrászok például posztolják a világhálón a receptjeiket, videókkal, szabad használatra, azaz nem csinálnak titkot belőle.

Férfiaknak

A győri tortaszobrász egyedi tortákat készít, azok között nincs két egyforma.

Zöld jövő

Élvezi, ha rá bízzák a kompozíciót, az inspirálja. Így a sütiben benne van ő, benne van az a pillanat, amikor készül, s benne van az is, akinek készül.

Violet

Ha ez jó kombinációvá áll össze, akkor érzem, hogy tökéletes. És persze akkor, ha ízlik, mert az engem is boldoggá tesz. Boldogan pedig minden egyszerűbb – vallja Judit.

Szerelmesek napja

Judit egyébként „csokoládé őrült” és minőség mániás. Mindent imád, ami csokis, és a friss gyümölcs is kedvence. A csokoládé, a málna és a csili kombinációja azonban mindent visz. Ezt kedveli a leginkább – írta a Kisalföld.

Fehér Judit további tortakölteményeinek fotóit Facebook-oldalán ismerheted meg.

Kommentek

Atyha, 2016. szeptember 19.
Leégett római katolikus templom maradványai a székelyföldi Atyhában 2016. szeptember 19-én. A templomépület villámcsapás következtében gyulladt ki és égett le. A lángok olyan gyorsan elterjedtek, hogy - noha a plébános és a harangozó is a templomban tartózkodott a villámcsapás idején - a templom értékei közül csak a szentségtartót és néhány miseruhát tudtak kimenteni.
MTI Fotó: Haáz Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.