Életmód

A tortaszobrász szerint boldogan minden egyszerűbb

Mexikótól Szaúd-Arábiáig tart kapcsolatot szakmabeliekkel, a tapasztalatok cseréje pedig minden tanfolyamot túlszárnyal.
Korábban a témában:

Fehér Judit győri cukrászmestert már kisgyerekként elvarázsolta a cukrászdák pultjainak látványa, így nem véletlenül, hogy kitanulta a szakmát – írta a Kisalföld.

Abu Dhabi
Abu Dhabi

Nagyüzemekben kezdte a munkát, de emberléptékű, hagyományos műhelyekbe vágyott mindig. Közben bújta az internetet, kapcsolatot keresett olyan külföldi cukrászokkal, akiktől tanulhat. Az élet pedig kínálta a lehetőségeket.

Tavasz Tavasz[/caption]

Részt vehettem egy francia cukrász budapesti kurzusán, majd pályázattal kijutottam egy igazán különleges gasztrotúrára Olaszországba. Dolgoztam két alkalommal a pozsonyi Hiltonban, ami szintén jó iskola volt. Október végére Szicíliába van meghívásom – mondta a lapnak a mestercukrász.

Szívek
Szívek

Fehér Judit azt tapasztalja, hogy a világ cukrászai közül mindenki kedves és nyitott, szívesen átadják a tapasztalataikat, és büszkék arra, amijük van. A leghíresebb cukrászok például posztolják a világhálón a receptjeiket, videókkal, szabad használatra, azaz nem csinálnak titkot belőle.

Férfiaknak Férfiaknak[/caption]

A győri tortaszobrász egyedi tortákat készít, azok között nincs két egyforma.

Zöld jövő
Zöld jövő

Élvezi, ha rá bízzák a kompozíciót, az inspirálja. Így a sütiben benne van ő, benne van az a pillanat, amikor készül, s benne van az is, akinek készül.

Violet Violet[/caption]

Ha ez jó kombinációvá áll össze, akkor érzem, hogy tökéletes. És persze akkor, ha ízlik, mert az engem is boldoggá tesz. Boldogan pedig minden egyszerűbb – vallja Judit.

Szerelmesek napja
Szerelmesek napja

Judit egyébként „csokoládé őrült” és minőség mániás. Mindent imád, ami csokis, és a friss gyümölcs is kedvence. A csokoládé, a málna és a csili kombinációja azonban mindent visz. Ezt kedveli a leginkább – írta a Kisalföld.

Fehér Judit további tortakölteményeinek fotóit Facebook-oldalán ismerheted meg.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.