Életmód

Dubaj lett a magyarok egyik kedvenc üdülőhelye

A TOP4-be Thaiföld is bekerült.

Az Emirates globális hálózatának és a közvetlen Dubaj-Budapest összeköttetésnek köszönhetően, a magyar utasok szinte bárhová eljuthatnak a légitársaság gépeivel, mindössze egy kényelmes dubaji átszállással – írta az airportal.hu.

Idén így sok magyar választott ázsiai nyaralóhelyet az Emirates kínálatából

Egyértelműen Dubaj lett az idei nyári szezonban a magyar Emirates utasok kedvence, az Emirátust pedig ázsiai célállomások követik a képzeletbeli dobogón. A nyaralni indulók örömmel válogattak az egzotikus országokból, tájakból, amelyek közül Thaiföld, Malajzia és Bali kerültek be a TOP4-be.

Bali
Bali

Egyszerűen tervezhető költségek

Horváth Gábor, az Emirates country menedzsere szerint az ázsiai célállomások népszerűségében az egyszerűen tervezhető költségek és az immár könnyebb megközelíthetőség játszik kulcsszerepet. A távolit nyaralóhelyek kedvező árú szállodáikkal és az alacsony helyi költségeknek köszönhetően ideális alternatívák az árérzékeny utazóknak. A nyaralóhely kiválasztását ugyanakkor jelentősen befolyásolja az utazók kora és aktuális élethelyzete.

Thaiföld
Thaiföld

Tapasztalataink szerint a fiatal párok és családok szívesen választanak távoli országokat, és elsősorban a szórakozási, illetve tengerparti aktív pihenési lehetőségeket keresik. Az idősebb utasok inkább a körutazás-jellegű nyaralásokat választják, párban vagy az unokákkal, így ők jellemzően hosszabb, akár több hetes utakra indulnak. Ők éppen ezért szívesen választották idén Ausztráliát vagy Új-Zélandot – mondta a portálnak a menedzser.

Malajzia
Malajzia

A magyarok számára fontos szempont továbbá az anyanyelvükön beszélő fedélzeti személyzet, akik a Dubaj-Budapest járaton folyamatosan rendelkezésükre állnak.

Fotók: Wikimedia Commons – Címfotó: Dubaj

Olvasói sztorik