Életmód

Válassz egy ajtót és nézd meg, mit árul el rólad

Nézd végig az alábbi képen látható boltíveket, és mutass rá a számodra legvonzóbbra. Sokat elárul rólad, melyiket választottad. A mi eredményünk rendkívül pontos volt. És a tiéd?

1-doors

Ha az 1-es számút választottad

Szabad az utad. Te egy olyan személyiség vagy, akinek szabadságra van szüksége. Szeretsz egyedül megküzdeni az akadályokkal, főleg azokkal, melyek sok lehetőséget tartogatnak a számodra. Független vagy és lázadó, ugyanakkor nem szeretsz konfrontálódni másokkal, inkább passzív ellenállásba kezdesz. Utálsz rohanni, kiélvezed az élet minden pillanatát. Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy saját magaddal foglalkozz.

Ha a 2-es számút választottad

Privát az utad. Olyan személyiség vagy, aki egyedül szeret utazni. Szeretsz megfigyelni dolgokat, gondolkozni és figyelni rá, mi jár a fejedben. Látsz másokat is magadon kívül utazásaid során, de előbb el kell mélyülnöd. Eredeti vagy és éles elméjű. Sajátos módon figyeled a világot és mások profitálhatnak a nézőpontodból. Magányos vagy, de ha úgy kívánja a helyzet, jól kijössz az emberekkel. Nagyon megértő vagy.

Ha a 3-as számút választottad

Színes az utad. Megnyerő és elkötelezett vagy. Szeretsz része lenni a világnak és szeretsz tapasztalatokat gyűjteni. A te ideális utad tele van színekkel, izgalommal és szépséggel. Számodra fontosabb az út, mint maga az úti cél. Érdeklődő vagy és minél többet meg akarsz tanulni a világról. Szeretsz beszélgetni, sokat kérdezel. Intellektuális vagy és szellemes. Képes vagy megnevettetni a többieket.

Ha a 4-es számút választottad

Izgalmas az utad. Mindig előre tekintesz az életben, sokszor az ismeretlenbe haladsz. Belevágsz és később megbirkózol a következményekkel. A te ideális utad megjósolhatatlan és kissé félelmetes. Az ismeretlenbe teremtettek. Sokszor megszeged a szabályokat és olykor nemtörődöm vagy. Úgy ismernek mások, mint aki gondolkodás nélkül cselekszik, de ez általában működik nálad. Spontán vagy és kalandvágyó. Minden percet kihasználsz az életedben.

Ha az 5-ös számút választottad

Barátságos az utad. Szereted a békét. Elégedett vagy és nem kedveled, ha megzavarnak. Az ideális utad tiszta és élvezetes. Szeretnéd élvezni a túrádat és tudni, hogy merre tartasz. Mindig a legegyszerűbb út mellett döntesz. Az élet elég nehéz ahhoz, hogy még nehezebbé tedd saját magad számára. Másokat támogatsz és kiállsz mellettük. Következetességedről ismernek, igazi földön járó típus vagy.

Ha a 6-os számút választottad

Csendes az utad. A magányt értékeled legjobban az életben. Hosszú időt tölthetsz egyedül anélkül, hogy magányosnak éreznéd magad. Az ideális utad az, amelyik rendkívül csendes. Mindent elfogadsz anélkül, hogy túlterhelt lennél. Az élet minden pontjában az értelmet keresed. Gondolataid és cselekedeteid egyaránt tudatosak. Nem kedveled a tömegeket, az embereket ugyanakkor szereted. Legfőbb értéked, hogy autentikus kapcsolatokat ápolsz másokkal.

(via chicinitie.com)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik