Életmód

Megható pillanat: Emil, életében először látja meg édesanyját

Boldog másodpercek, amiket látni kell, hogy hálás szívvel menjünk tovább.

Amikor egy baba édesanyjára néz, nem csupán a biztonságot érzi, hanem valami elragadó lényt, aki a mindent jelenti számára az ismeretlen földi világban. Ha valami fájdalma van, ha éhes, ha csupán egyedül érzi magát és meglátja az anyukáját az örömteli mosoly árulkodik az érzelmeiről: De jó, hogy itt vagy!

Még belegondolni is rossz, hogy mi történik, ha egy baba nem láthatja az édesanyját. Pedig az élet időnként nem kegyelmez, és nehéz feladatok elé állít piciket és nagyokat egyaránt. Hála az orvostudománynak és a fejlett technikának, bizonyos látászavarokat már jól lehet korrigálni.

#mitlivsommor

Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) által megosztott bejegyzés, 2017. Jan 6., 14:45 PST

Csodás példa erre a kis Emil, akinek rendkívüli pillanat volt az életében, mikor a napokban megkapta +7-es szemüvegét, és életében először pillanthatta meg édesanyját. A boldogság első élményét videón rögzítették és a szívet melengető pillanat már sok ezer embert megérintett.
Christine AJ Friis Rosenhøj, az édesanya Instagram oldalán osztotta meg a megható felvételt:

Nagy nap ez a mai. Emil végre szemüveget kapott. Az út hosszú volt, és a mi kis babánk is igen nehéz időszakon van túl, de most már végre lát. Nézzétek, milyen boldogan mosolyog!

Videón a boldog pillanat

Via/ countryliving

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik