Hahó, álommeló: három hónap alatt ingyen körbeutazhatod Európát

15 ország 47 városába juthat el négy szerencsés egy nemzetközi utakat szervező busztársaság jóvoltából.
Kapcsolódó cikkek

Ha egész életedben arról álmodoztál, hogy körbeutazd Európa legcsodálatosabb helyeit, de az előző évben a spórolás helyett inkább az Instagram-lájkok gyűjtögetésével voltál elfoglalva, akkor van számodra egy nagyon jó hírünk.

A Busabout nemzetközi utakat szervező busztársaság „szabad szellemű vándorokat” keres, akik szívesen dokumentálnának egy nagy európai kalandot, mindezt teljesen ingyen.

A három hónapos túra egy tökéletes marketingfogás a cégtől, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy velük a lehető legjobb körülmények között juthatunk el a kontinens bármely pontjára.

A szerencsés kiválasztottak 15 ország 47 városát tekinthetik majd meg, köztük olyan ikonikus helyeket, mint a svájci Alpok, Róma, Barcelona és nem utolsó sorban Budapest. Arról nem is beszélve, hogy az út Párizsból indul majd és a horvátországi Splitben végződik.

Busabout

A társaság annyit kér a felejthetetlen utazásért cserébe, hogy a közösségi médiában dokumentáld a történteket. A cég keres egy vloggert, egy bloggert, valakit, aki az Instagramra tölt posztokat, és még valakit, aki a Snapchat vagy az Instagram Story-ba készít képeket. Tehát összesen négy embert.

Ha a felhívás felkeltette az érdeklődésedet, akkor április 17-ig van időd regisztrálni. Kapkodni ugyanakkor nem érdemes, mert a legprofibbakat keresik, akik valóban értenek a közösségi médiához és adott esetben a videók szerkesztéséhez, jelentkezőből pedig minden bizonnyal nem lesz hiányt.

A nyerteseket májusban hirdetik majd ki, akiknek ezt követően rendelkezésükre áll majd elegendő idő ahhoz, hogy korábbi munkahelyükön lebeszéljék a rövid szünetet és mindent beszerezzenek a túrához.

A regisztrációról minden további fontos információt megtalálsz ide kattintva.

A férfi, aki Indiából Svédországig biciklizett a szerelemért
Az egymás iránti nyitottság elengedhetetlen és fontos ahhoz, hogy megértsük és tiszteljük a másikat.

Kiemelt kép: Thinkstock