Életmód

Kutyaeledelt kért nászajándékba egy menhely számára az ifjú pár

Emberségből és állatszeretetből is jelesre vizsgázott az ifjú pár.

Rendhagyó nászajándékot – kutyaeledelt a kemenesaljai mentett kutyáknak – kért a napokban tartott esküvőjükre a Sárváron élő Varga Diána és Szilágyi Máté. Tervük sikerült, és remélik, hogy lesznek még ifjú házasok, akik követik a példájukat, írta a Vaol.

Elmondtuk a fantasztikus násznépünknek, hogy a nászajándék mellé szívesen fogadunk kutyaeledelt, arra mindig szükség van

– mondta a portálnak Varga Diána.

Dia többször szervezett már gyűjtést a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítványnak, mert jól ismeri az alapító Minárcsik Sándor és társai munkáját. Az esküvői előkészületek egy zárt Facebook-csoportban zajlottak, és sikeres volt a mozgósítás: sokan vittek kutyaeledelt az ifjú pár örömére. A Vasszécsenyben tartott lakodalomra is jutott, ugyanis volt, akinek csak ott jutott eszébe, hogy nem adta át az ajándék ezen részét.

Nem fotóztam le, de nyolc rúd kutyakolbász volt ott az autónk szélvédőjére rakva, hogy nehogy ott hagyjuk

– mesélte Dia.

A fiataloknak 100 fős lagzija volt, s ha csak a résztvevők fele vitt kutyaeledelt, már az nagy segítség lehetett a menhelynek. Ami szintén fontos, hogy emberségből és állatszeretetből jelesre vizsgázott az ifjú pár, akiknek mi is gratulálunk.

Hogy miért posztolunk egy esküvői fotót? Mert az ifjú pár azt kérte, nászajándéknak, hogy a mentett kutyáinknak hozzanak…

Közzétette: Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány – 2018. szeptember 3., hétfő

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik