Életmód

Látványos táncot roptak a rendőrök és a diákok Győr főterén

Rendőrök és diákok táncoltak a győri városháza előtt tartott figyelemfelhívó flashmobon.

Villámcsődületet szerveztek a minap a győri Városháza elé a megyei rendőrkapitányság, amelyen munkatársaik táncoltak együtt 80 fiatallal- adta hírül a Kisalföld.  Az akció célja a közlekedésben részt vevők megszólítása volt: vigyázzanak egymásra akkor is, amikor a rendőrök nem állnak ott az utakon.

Nem mindennapi látvány volt

A hét láthatósági mellénybe öltözött rendőr a Városháza előtti téren megszólaló zene ütemére kezdett táncolni. Előbb némileg félszegen, majd belemelegedve a mozgásba, egyre bátrabban. Érdemes hozzátenni, hogy a cél nem egy táncversenyre való felkészülés része volt. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitányság villámcsődülete arra hívta fel a figyelmet, hogy vigyázzunk egymásra az utakon.

A Városháza téren a megyei rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának hét rendőre mögött a győri Bronsis tánciskola hatvan növendéke és húsz révais diák pár percig ropta a zenére, majd néhány fiatal a közeli gyalogátkelőhöz vonult, s ott mutatta fel az autósoknak a feliratot: vigyázz te is rám!

Címlapfotó: MTI

Élet a spanyol városban, ahol betiltották az autókat
A polgármester szerint mielőtt megválasztották, naponta 14 ezer autó járt-kelt az utakon. Ez több, mint amennyien a városban összesen élnek.
Olvasói sztorik