Életmód

Látványos táncot roptak a rendőrök és a diákok Győr főterén

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2018. 10. 18. 09:31

Rendőrök és diákok táncoltak a győri városháza előtt tartott figyelemfelhívó flashmobon.
Korábban a témában:

Villámcsődületet szerveztek a minap a győri Városháza elé a megyei rendőrkapitányság, amelyen munkatársaik táncoltak együtt 80 fiatallal- adta hírül a Kisalföld.  Az akció célja a közlekedésben részt vevők megszólítása volt: vigyázzanak egymásra akkor is, amikor a rendőrök nem állnak ott az utakon.

Nem mindennapi látvány volt

A hét láthatósági mellénybe öltözött rendőr a Városháza előtti téren megszólaló zene ütemére kezdett táncolni. Előbb némileg félszegen, majd belemelegedve a mozgásba, egyre bátrabban. Érdemes hozzátenni, hogy a cél nem egy táncversenyre való felkészülés része volt. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitányság villámcsődülete arra hívta fel a figyelmet, hogy vigyázzunk egymásra az utakon.

A Városháza téren a megyei rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának hét rendőre mögött a győri Bronsis tánciskola hatvan növendéke és húsz révais diák pár percig ropta a zenére, majd néhány fiatal a közeli gyalogátkelőhöz vonult, s ott mutatta fel az autósoknak a feliratot: vigyázz te is rám!

Címlapfotó: MTI

Élet a spanyol városban, ahol betiltották az autókat
A polgármester szerint mielőtt megválasztották, naponta 14 ezer autó járt-kelt az utakon. Ez több, mint amennyien a városban összesen élnek.
vissza a címlapra

Kommentek

Wokha, 2018. november 20.
2018. november 10-i kép vándorló amuri vércsékrõl az északkelet-indiai Nágaföld állambeli Wokha körzetben. Évente két hónapon át tart a költözõmadár vonulása a szövetségi államban, amint a kelet-szibériai és az észak-kínai költõhelyekrõl Afrika déli területeire vonul telelni Indián át. Az amuri vércsének az elmúlt években Nágaföldön történõ hálócsapdás befogása és tömeges lemészárlása ellen kampányt kezdeményeztek a helyi lotha közösség tagjai, akik a madárvonulást turisztikai látványosságként igyekeznek népszerûsíteni a természetjárók körében.
MTI/EPA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.