Életmód

Egyévesek a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrek

A kicsik nagyon cukrok! De jó őket végre újra látni, itt vannak, írta Facebook oldalán a Tündérkör Alapítvány.

Mint azt megírtuk, a hajdúszoboszlói Fábián családot tavaly decemberben mérhetetlen tragédia érte. December 15-én Fábián Tamás felesége, Letti hármas ikreknek adott életet, ám az asszony néhány órával a szülés után belehalt az úgynevezett HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményé­be.

Az ország egy emberként fogott össze az ikrekért, Lénáért, Miráért, Milánért, valamint édesapjukért, Tamásért, a Tündérkör Alapítvány közreműködésével pedig több tízmillió forint adományt gyűjtöttek össze. Az alapítvány azóta is segíti és folyamatosan figyelemmel kíséri a család életét, és arról Facebook oldalán rendszeresen beszámol. Ezt tette most is, amikor a félárván maradt hármas ikrek egyévesek lettek.

Az aprótalpú angyalkák van, hogy éppen taknyosak, van, hogy éppen nyűgösek, de úgy nevelkednek és növekednek, ahogyan a nagykönyvben elő van írva. A triumvirátus makk egészséges és élettel tele

– írták.

A családfő jó pár hónapja újra dolgozik, de a telekvásárlás még várat magára. A Tamásék által kiszemelt telek egy logisztikai háromszög lenne, ahol a kicsik a család minden tagjának “oldaláról” hamar elérhetővé válnának, mert mindenütt segítő rokon lakik. Nagyszülők, rokonok és barátok, akik nap mint nap részt vesznek a segítésben.

Fotó: Facebook/Tündérkör Alapítvány

Tamás reggeltől estig és estétől reggelig kamionozik. Az adomány jelentős részét lekötve tartja a nagy ugrásra várva, hogy a majdan megvásárolt telken végre elkezdődjön az építkezés.

Jövőre már mi is ott leszünk veletek a 3. Tündérfutáson, bár mi még nem futunk! És mindenkinek köszönünk mindent

– üzente a gyerekek nevében az édesapa.

Isten éltesse első születésnapján Lénát, Mirát és Milánt!

Kiemelt kép: Facebook/Tündérkör Alapítvány

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik