Életmód

Ötszázadik lagzijára készül az oroszlányi vőfély

Illés Róbert szeptember hetedikén jubilál.

A jubileumra készülő vőfély vallja, hogy az igazi szakmabeli ott segíti az ifjú párt, ahol csak tudja és ügyel, hogy felejthetetlen legyen a nagy nap, írta a Kemma.

Pályafutása során volt olyan lakodalomban, ahol elájult a menyasszony, de levezényelt egyszerre két menyegzőt is, valamint japán–magyar pár is kimondta előtte a boldogító igent. A közelgő szeptember 7-e jeles dátum, hiszen az ötszázadik esküvőjén lesz vőfély, ahol tanúja lehet Divos Diána és Kuglics Dávid egybekelésének.

Falusi lagzi 3 percbe sűrítve
A vőlegény oldalkocsis motorkerékpárral érkezik a menyasszonyhoz, és ezzel elkezdődik a másnap hajnalig tartó mulatság.

Illés Róbertnek tréfás megjegyzéseivel valamint ötletes játékaival rendre sikerül összekovácsolnia a násznépet. Mint a portálnak elmondta:

vannak a hagyományos esküvők hívei, de sokan szeretik és kérik a minél fordulatosabb hozzászólásokat, látványos díszleteket.

A vőfély kitűnő hangulatot teremt, és arra törekszik, hogy az ifjú pár életének legszebb napját bearanyozza. Mint fogalmazott:

biztos vagyok benne, hogy ez a nap életük végéig megmarad az emlékeikben és ezért hatalmas megtiszteltetésnek élem meg az összes felkérést.

Kiemelt kép: Facebook/Róbert vőfély

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik