Életmód

150 egészségügyi dolgozót nyaraltat ingyen egy hajdúszoboszlói üdülőtulajdonos

Barna Gavallér, a hajdúszoboszlói Alex Üdülőház tulajdonosa nemes felajánlást tett a napokban. A férfi a Facebookon privát oldalán tette közzé jótékonysági kezdeményezését, miszerint a maga módján segítene az egészségügyben dolgozóknak.

A koronavírus-járvány megszűnését követően a kórházakban dolgozó nővérek, szakápolók, orvosok részére 2020. szeptember 1. és szeptember 30. közötti időben ingyen biztosítok szállást pihenés céljából a Hajdúszoboszlón lévő üdülőházban. 3 apartman 4 fő, 3 apartman 2 fő befogadására alkalmas. Jelentkezés és további infó privátban

– írta bejegyzésében.

Zebegényi szállásadók jótékonysági akciója az egészségügyben dolgozóknak
Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk a koronavírus járvány okozta krízishelyzeten.

A szeptember hónapra tett felajánlásra alig egy nap alatt minden hely betelt. Az Alex Üdülőházba 151 főnek sikerült a pihenését biztosítani összességében 449 vendégéjszakával szeptemberre. Barna Gavallér a kedvező fogadtatást tapasztalva partnereket keres, és arra biztatja a hajdúszoboszlói szállásadókat, hogy csatlakozzanak hozzá.

Nagy sajnálattal tölt el, de jelenleg több vendéget nem tudunk fogadni az Alex Üdülőházban. Dolgozok rajta, hogy esetleg más apartmantulajdonosok is csatlakozzanak a felajánláshoz

– fogalmazott.

Az első csatlakozó máris jelentkezett: a hajdúszoboszlói Mini Apartments tulajdonosa hasonló felajánlást tett. Barna Gavallér felkérésére felajánlottak 3×3 éjszakai szállást egészségügyi dolgozók részére szeptember 25. és október 4. között.

Kiemelt kép: Facebook/Barna Gavallér

A megyei kórház minden dolgozóját sütire és kávéra várják egy salgótarjáni cukrászdában
Együttérzéssel és némi szívességgel szeretnék meghálálni az egészségügyben a mostani helyzetben is hősiesen helytálló dolgozók munkáját.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik