Életmód

Csodás fotókon mutatja meg a Bükk szépségeit a 20 éves fiú

horváth csongor
horváth csongor
A fiatal fotóriporter első kiállítása nyílott meg a Miskolci Nemzeti Színházban.

Másfél éve mutattuk be olvasóinknak a közigazgatásilag Miskolchoz tartozó, Lillafüreddel gyakorlatilag egybeépült Felsőhámoron élő, akkor még középiskolás Horváth Csongort.

horváth csongor

A 20. életévét taposó fiatalember – aki gyönyörű felvételeivel a tenyerén hordozza a Bükköt és Lillafüredet – azóta sikeres érettségi vizsgát tett, majd a Minap miskolci hírportál fotóriportere lett.

Csongor munkái az országos sajtóban is rendszeresen feltűnnek, szeptember 21-én viszont nagy nap érkezett el pályafutásában: fotóit először csodálhatja meg kiállításon a közönség.

A Miskolci Nemzeti Színház emeleti társalgójában nyílt meg Horváth Csongor tárlata, melyen az elmúlt három-négy évben készült képeit tekintheti meg a nagyérdemű.

horváth csongor

A kiállítást Bózsó Gyula, az Északerdő műszaki osztályvezetője, az I love Bükk valamint az Erdő finom című könyvek szerzője nyitotta meg.

Horváth Csongor barátunk olyan küldetéstudattal van megáldva, ami példaértékű lehet nemcsak a saját korosztályának, de az előtte járó és utána jövő generációknak is. A fiatalember csodálja a Bükköt, valóban küldetésének tekinti, hogy ezt a gyönyörű környezetet bemutassa másoknak is. Mikor egy-egy képe megjelenik a közösségi médiában, vagy a sajtóban, biztos vagyok benne, hogy arra inspirálja az ország más részein élőket, hogy azt a csodát, ami felvételeken megjelenik ő is átélje

– említette Bózsó Gyula.

horváth csongor

A képeket teljesen szubjektív módon állítottam össze, vagyis azok kerültek fel a falra, melyeket a legjobban szeretek

– mondta a fiatal fotóriporter.

A kiállítás 2022. október 29-éig látogatható a Nagyszínház előadásai alatt.

Képgalériánkban a kiállításon is látható fotókból mutatunk néhányat

Galéria
horváth csongor
Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik