Életmód

Ízparádé, aranyfény és wellness

Igazi őszi élményszüretért irány Nyugat-Magyarország! Bük és Győr minden érzékünkre ható tökéletes kikapcsolódással vár.

Az ősz az érzékek hónapja. Látni, hallani, kóstolni és érezni szeretnénk a csodát, ami ilyenkor körülvesz minket. Színpompás levelek és játékos ködfoltok a tájban. A talpunk alatt zörgő illatos avar, kellemesen bizsergető napfény és megannyi finomság a tányéron. Ünnep ez a javából, habzsolhatjuk az élvezeteket, még mielőtt a hideg évszak beköszönt.

Érdemes egy pillantást vetni a Danubius Hotels vidéki szállodáinak és éttermeinek hívogató őszi kínálatára: az all inclusive családbarát Danubius Hotel Bük-ben mindent beleadnak, hogy igazi feltöltődésben legyen részünk, a Danubius Hotel Rába Belga Étterem és Sörözője pedig fenséges ízekkel koronázza meg győri kirándulásunkat.

Őszi gasztro és wellness élvezetek Bükfürdőn

Akár kettesben, akár barátokkal vagy gyerekekkel érkezünk meg a Danubius Hotel Bük páratlanul gazdag élményvilágába, gyorsan életre kelnek érzékeink. A csodás őszi kert látványa, a büféasztalokon sorakozó ételek zamata, az élményfürdő hullámai és a szaunák forrósága teljesen elfeledtetik velünk a hétköznapok mókuskerekét – ez az igazi élményszüret!

Az októberi szombatokon Wild & Field Grill Snack keretében délutánonként ínycsiklandó grillteraszon kaphatunk ízelítőt az őszi erdők-mezők éléskamrájából. Házi készítésű szarvaskolbász, lepények, sült alma, sütőtök és körte, fűszernövényes péklángos, fermentált savanyúságok, gesztenyemézes sütemények, csupa ínycsiklandó őszi finomság kényezteti érzékeinket a korlátlan all inclusive ellátáson belül. A helyi termelői piac is beköltözik a szállodába néhány alkalommal: október 23-án, október 30-án és november 27-én válogathatunk a helyi őstermelők színes-szagos portékái közül. A november 11-13ai hétvégén igent mondhatunk a Libanapokra, és a hagyományok szerint libasültet, ludaskását és libamájpástétomot is kóstolhatunk a büféasztalról a Vinora Borház újborainak kíséretében.

Danubius Hotels

Gyerekekkel is irány Bük, a sárkányok birodalma, hiszen a Bubbles Club animátorok és a kedves sárkányok vidám játékkal, sárkánymesékkel, kézműves programokkal és mini discoval várják a kicsiket. Még az őszi szünetet is bepótolhatjuk itt a négynapos ünnepi Halloween hétvégén és az azt követő november 4-6. közötti Boszorkányos hétvégén. Az évszaknak megfelelő kézműves programok mellett nem maradnak el a halloween-i játékok, az interaktív boszorkány party és az esti mini disco sem.

Danubius Hotels

Győr ősszel is megér néhány napot

A színpompás őszben előtérbe kerülnek a városlátogatások, a történelmi emlékek, fesztiválok és gasztronómiai programok. Érdemes körülnéznünk Győrben is, a több mint 700 éves gyönyörű városban, ahol egymást érik a kulturális programok. Nagyon egyszerű a dolgunk, csak foglaljuk be kényelmes szobánkat a Danubius Hotel Rába szállodában a barokk belváros közvetlen közelében, és indulhat is az élményszüret! Lehet, hogy rögtön a szálloda Belga Étterem és Sörözőjében érdemes kezdeni a győri programot, hiszen az őszi ízek szerelmeseit ínycsiklandó fogások várják, mint például: Sütőtökös céklasaláta kakukkfüves kecskesajttal, Vargányás papardelle zöld spárgával, Rókagombás vadragu burgonyapürével vagy Céklás rizottó kéksajttal, káposzta ropogóssal.

Danubius Hotels

Kezdődjék hát az őszi élményszüret, induljon a feltöltődés az ősz csodás hangulatával és program kínálatával. A legjobb Danubius ajánlatokért és az őszi desztinációs programajánlóért KATT!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik