Életmód

Takarítás felsőfokon

Rowenta
Rowenta
Gondolkodsz már egy ideje, hogy otthonod jó alaposan kitakarítod? Hogy az összes sarkot kipucolod? De mindent kitalálsz, csak ne kelljen nekiállni? Talán azért, mert otthonodból egy minőségi társ hiányzik az alapos, mégis gyors takarításhoz! A Rowenta márka bemutatja legerősebb rúdporszívóját, melynek nevében a FORCE az erőt, a FLEX a rugalmasságot jelenti, így ez a forradalmi porszívó bármilyen felület minden centiméterével megbirkózik. Megújított fejével ráadásul mindenre rá is világít, így semmi nem kerülheti el a figyelmed...

Egyre több fejlett technológiát viszünk be otthonunkba, hogy jobbá tegyük az életünket. A takarítás sem kivétel – a gépek egyszerűbbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszik azt. Végre több időt tudunk szeretteinkkel tölteni, miközben élvezhetjük a tiszta otthon érzését. A Rowenta X-Force Flex 15.60 Aqua Auto Auto 4in1 230 AW (RH99A1) számos olyan újítással rendelkezik, amelyek megkönnyítik a napi rutint, vagy akár a padlótól a mennyezetig tartó nagytakarítást, még az igazán nagy lakásokban is.

Rowenta

A teljesítményre és a célszerűségre összpontosítva

Az X-Force FLEX 15.60 Aqua Auto 4in1 230 AW az egyik legjobb termék ma a piacon. A porszívó legfontosabb jellemzője a szívóteljesítmény, amelyről a Digital Force digitális motor gondoskodik, és akár 230 légwattos teljesítményével bármilyen padlóburkolattal vagy szőnyeggel borított felülettel megbirkózik. Ha azt szeretnéd, hogy porszívózás közben a gép gondolkodjon helyetted, válaszd az automatikus beállítást, a porszívó maga ismeri fel a felületet és a beszívott szennyeződés mennyiségét, és úgy állítja be a szívóteljesítményt, hogy az eredmény mindig tökéletes legyen anélkül, hogy energiát pazarolna. Praktikus és népszerű tulajdonságai közé tartozik a hajlékony rúd, amely még az igazán alacsony bútorok alatt is megkönnyíti a takarítást. Nemcsak, hogy szó szerint minden sarokba, a mennyezetre vagy a szekrények ezidáig elhanyagolt felső felületeire elér, a Deep Power LED fejének köszönhetően a bútorok alatti porra is rávilágít. A cső eltávolításával könnyű és szupererős kézi porszívóként is használható.

Rowenta

Amikor a takarítás pihenéssé válik 

A megbízható Li-ion akkumulátor az innovatív akkuval (32,4 V) együtt akár 1 óra 20 percig biztosítja a gondtalan takarítást. Természetesen ez a választott programtól és a felületi szennyeződés mértékétől függ, de egy dologban biztos lehetsz: egyetlen töltéssel zavartalanul kitakaríthatod az egész lakást! A tisztítást a hátralévő üzemidő alapján állíthatja be, amely a digitális kijelzőn percről percre nyomon követhető. A kijelzőn egyúttal kényelmesen beállítható az öt lehetséges teljesítményszint egyike. A rendrakás szerelmesei a rövidebb, háromórás akku-töltési ciklusnak is örülni fognak.

Rowenta

Sehol egy folt 

A digitális kijelző nemcsak akkor figyelmeztet, ha az XL portartályt (0,9 l) ki kell üríteni, hanem akkor is, ha a szűrő – amely a por akár 99,9%-át kiszűri – eltömődött. A szűrő 100%-ban vízzel mosható, így tisztítása nagyon egyszerű.

Négy tappancson vagy négy keréken

A Rowenta X-Force Flex 15.60 Aqua Auto 4in1 Aqua Auto 4in1 230 AW rugalmas választás lehet a legkülönbözőbb típusú tulajdonosok számára. Bármelyik háztartásba illik, gyerekekkel vagy gyerekek nélkül; a négylábú háziállatok vagy az autók szerelmeseit is lenyűgözi. Olyan nélkülözhetetlen tartozékokkal, mint a szőr eltávolítására szolgáló turbókefe, a szűk sarkokba való réscső, a kanapékefe, a mini elektromos kefe, a Mini Flex rugalmas tartozék, a kiegészítő szűrő és a két beépített Easy brush kefe. Újdonság a rugalmas tömlő az autó belsejének kényelmes tisztításához. Az X-Force Flex 15.60 tökéletesen eltávolítja a szőnyegekbe, a gyermekülésbe vagy a kanapéba mélyen beágyazódott állatszőrt, finom szennyeződéseket és makacs port.

Rowenta

Ahová állítod, ott találod 

Az önállóan álló és újratölthető dokkolóalap is kellemes változást jelent. Nem kell a falat fúrni, és a porszívó mindig ott van kéznél az összes tartozékával együtt, ahol szüksége van rá. Mindig készen áll a különösebb erőfeszítés nélküli nagytakarításra, teljesen feltöltve. A dokkolóállomás rúdja kivehető és felhasználható a porszívó meghosszabbítására, így a pókhálók nagyon gyorsan eltűnnek a magas mennyezetű lakásokban is!

Rowenta

Porszívózás és felmosás egyszerre

Az X-Force Flex 15.60 része az AQUA HEAD felmosófej, amely porszívózás közben lehetővé teszi a felmosást is. Használata nagyon egyszerű: vegye ki a víztartályt a fej részből, töltse fel, és tegye vissza a törlőkendővel ellátott fejbe. Most már csak annyit kell tennie, hogy a pedált “csepp” állásba kapcsolja, s a víz kezd a törlőkendőre szivárogni. A vízáramlás intenzitását a fejen lévő pedállal szabályozhatja.

Az ajánlott fogyasztói ára 239 990 HUF.

A francia Groupe SEB családi vállalat, amely a magyar  piacon a Tefal, a Rowenta és a Krups márkák által ismert, elkötelezte magát a termékek 15 évig tartó, kedvező áron történő javíthatósága mellett – ez már a vállalat termékeinek 95%-ára vonatkozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik