Életmód

Ma éjszaka harmincnál több helyen korizhatunk

Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó/Facebook
Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó/Facebook
A Jégpályák Éjszakájának kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya.

2016-ban rendezték meg először a Múzeumok Éjszakája és a Strandok Éjszakája ihlette rendezvénysorozatot, a Jégpályák Éjszakáját, ami hazánk legnagyobb télisport-rendezvénye, írja a csodalatosmagyarorszag.hu.

Idén a rendezvényt 2023. január 7-én tartják, ez alkalomból több mint harminc helyen csúszhatunk a jégen az éj leple alatt.

Az esemény kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol hosszabbított nyitvatartással 16-20 óra, illetve 21.30-24 óra között várják a korcsolyázókat különleges élményekkel, jégkorongos játékokkal. A program részeként kitelepül a Rádió1, 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól majd a hangszórókból.

De nem csak a fővárosban élők örülhetnek, több nagyvárosban is kiemelt programokra számíthatnak a szórakozni vágyók és a jeges sportok szerelmesei.

Győrben például a Győri Jégsport Központban este 23 óráig lehet majd korcsolyát húzni, a zenés korcsolyázás mellett izgalmas jeges programokkal is várják majd a csúszkálás szerelmeseit. Veszprémben szombaton 14.00 órától több turnusban, egészen 21.30-ig fogadják a szervezők a mozogni vágyókat. Egyedi programok, játékok és meglepetések is várják a veszprémi Jégcsarnokba látogatókat.

Helyszínek vármegyék szerint ITT.

Kapcsolódó
Ennyiért korcsolyázhatunk télen a Balatonnál
Kicsiket és nagyokat is szeretettel várnak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik